ULTIMALT utvendig kledning

Noen ganger i livet skal du velge det beste. Så kan du sove godt om natten vel vitende om at du har tatt det rette valget. Utvendig kledning til huset eller hytta er et slikt valg. Din største investering i livet fortjener ULTIMALT – den beste beskyttelsen!

ULTIMALT FABRIKKMALT UTVENDIG KLEDNING

Utvendig kledning fra ULTIMALT er den perfekte måten å spare både tid og penger, samtidig som du sørger for maksimal beskyttelse av ytterveggen. Med ULTIMALT trenger du ikke bekymre deg for vær og vind, og bygget ditt er beskyttet fra råte, sopp og klimapåvirkninger. Du kan velge Jotun-farge og kledningsprofil fritt, og kledningen kan stå inntil 5 år før du trenger å male over første gang. Her kan du lese mer om fordelene ved ULTIMALT.

Vi tilbyr et bredt spekter av kledningsprofiler, både stående kledning og liggende kledning. Våre kunnskapsrike og erfarne forhandlere står klare til å veilede deg gjennom prosessen med å velge den riktige typen kledning som passer dine behov og preferanser.

Våre utvendige kledninger produsert av kortreist innlandsgran av høy kvalitet og behandlet med det beste fra Jotun for å tåle selv de tøffeste værforholdene. Vårt aller beste alternativ, ULTIMALT PROFF 10, kommer med hele 10 års garanti. Dette betyr minst 10 års fri fra malekosten.

Jevnlig kontroll av utvendig kledning er viktig for avdekke fremtidige vedlikeholdsbehov, slik at man sikrer lang levetid og bevarer estetikken. Vi gir deg råd og tips om hvordan du tar vare på kledningen for at den skal vare i generasjoner.

Vil du vite mer om pris på utvendig kledning? Ta en titt på prosjektering og pris og kontakt gjerne en av våre forhandlere for et godt tilbud!

Kledningstyper – hvilken utvendig kledningstype skal du velge?