Nyheter

Drygolin Nordic Extreme og Trebitt oljebeis

16.06.21

Drygolin Nordic Extreme og Trebitt Beis – hvorfor anbefaler vi disse?

Med vår ULTIMALT-kledning får du kledning som er ferdigbehandlet med Jotuns Drygolin Nordic Extreme eller Trebitt Beis. Dette er de beste produktene på markedet for kledning med optimal kvalitet og som krever lite vedlikehold.

Om Jotun

Bak merkevarene Drygolin Nordic Extreme og Trebitt oljebeis står den norske malingsprodusenten Jotun, med over 90 års fartstid i bransjen og om lag 1000 ansatte i Norge. På sine norske anlegg utvikler og produserer Jotun produkter for det nordiske markedet. Produktene utsettes for omfattende testing ved flere anlegg rundt omkring i Norge før de er klare for markedet. Mange kjenner Jotun meget godt fra malingsbutikkene med de tidligere nevnte merkevarene for utvendig påføring og Lady for interiør, men Jotun er også en ledende leverandør av maling og beis for industriell påføring i fabrikk.


Drygolin Nordic Extreme

Drygolin Nordic Extreme er Jotuns aller beste utendørsmaling noensinne. Den er resultatet av årevis med utvikling og testing, og setter en ny standard for utendørsmalinger i nordisk klima. Ekstrem holdbarhet på farge og glans er malingens beste og viktigste egenskaper, men mange vil også sette stor pris på at Drygolin Nordic Extreme er selvrensende. Det betyr at den tar opp veldig lite skitt og smuss, og det lille som tas opp skylles bort i regnvær. 


Trebitt Beis

Jotun Trebitt Beis gir en transparent behandling som fremhever nyansene i treverket og som gir dybde til fargeopplevelsen. Det unike med Trebitt er at den både kan gi en god følelse av tradisjon, men samtidig også gi et moderne uttrykk. Beisen trenger dypt inn i treverket og hindrer fuktopptak. UV-block beskytter mot sollys, og fargen holdes vakker lenge. Jotun tilbyr også Trebitt terrassebeis for best beskyttelse av din terrasse eller veranda.

 

ULTIMALT – fabrikkbehandlet med Drygolin Nordic Extreme og Trebitt Beis

Med ULTIMALT utvendig kledning fra G3 Gausdal Treindustrier får du grankledning med firesidig råtebeskyttelse, ett strøk grunning og ett strøk Drygolin Nordic Extreme eller Trebitt Beis ferdig påført fra fabrikk. Dette sparer deg for mye tid!

Les mer om overflatebehandling av utvendig kledning


Enkelt vedlikehold

Både Trebitt Beis  og Drygolin Nordic Extreme er hyllevare hos veldig mange utsalgssteder for maling og beis, og det gjør jobben enkel når det er tid for vedlikehold eller overmaling. Hos forhandlerne finner du også Jotuns fargekart, med mange gode tips for helhetlig fargesetting av ditt bygg.

 

ULTIMALT-forhandlere

 

 


Les også: