Velg Farge. Helt enkelt.

Vår fargevelger er ment å gi deg en viss idé om hvordan ulike farger vil se ut på en hustype som tilsvarer din egen. Husk at fargene på skjermen vil avvike fra virkeligheten. Ultimalt er råtebeskyttet, grunnet og fabrikkmalt (eller beiset) kledning hvor vi bruker Jotuns premiumprodukter i alle deler av prosessen. Når du skal bestemme deg for endelig farge, anbefaler vi deg derfor at du benytter fargekartet for Jotun Drygolin Ultimat om du ønsker maling, og fargekartet for Jotun Trebitt om du ønsker beis. Videre anbefaler vi at du leser vår nyttig informasjon om farger og NCS fargesystemet. Våre forhandlere hjelper eg mer enn gjerne med gode råd og tilbud. Slik kan du spare mye tid og penger og få huset ditt i din favorittfarge allerede i det kledningen spikres opp på veggen.

Steg 1 - Velg hustype

Finn det huset som ligner ditt eget. Vi har bilder av hus blant annet fra BoligPartner og Nordbohus.

Tenk på at forholdet mellom vegg, vindu og tak ofte er like viktig som utforming.

Steg 1 - Velg hustype

Steg 2 - Velg farge

 

I fargevelgeren finner du noen av de mest benyttede fargene. Ultimalt kledning kan leveres i den fargen du måtte ønske. Fordi Ultimalt kledning produseres med Jotuns premiumprodukter anbefaler vi likevel at du forholder deg til fargekartet for Jotun Drygolin Ultimat om du ønsker maling, og fargekartet for Jotun Trebitt om du ønsker beis.

OBS

Fargene på skjermen er ment å gi deg en viss idé om hvordan ulike farger vil oppleves på forskjellige hustyper. Husk at fargene på skjermen vil avvike fra virkeligheten.

 

 

Start

Steg 2 - Velg farge